Kräftor

Vaknade upp till doften av nykokta kräftor imorse, det ni=)

Hur som helst, det har hänt mycket i sommar, men på samma gång ingenting, så har inte haft så mycket tid till att skriva här, men mycket att skriva om! Tänker inte dra hela sommaren nu heller för det är underbart väder ute och dessutom ska jag snart på jobb.

Det har iaf hänt en hel del, kräftor är det senaste. Det har även jobbats en hel del (för det mesta känns det som) och så har det plockats smultron, jordgubbar,hallon (som det sen blivit saft och sylt av,mums!) och nu har det börjat komma kantareller också! Idag blir det kantarellsås till lunch på jobbet! Har varit ute på Martins stuga en del och träffat hans släkt och vänner, badat,fiskat,slöat! Nemo har växt! Firat midsommar med underbara vänner. Kommit in på sjukgymnastprogrammet i Linköping *lycklig*. Varit ute och åkt båt. Träffat massa folk som man inte träffat på bra länge. Elaine och Robin har förlovat sig! GRATTIS! Inte träffat folk tillräckligt mycket (Jenny, vi måste hitta någon dag som vi kan träffas lite!! Alltför länge sen nu!) Det har varit helt underbara Ö-spel med mycket skoj och folk och otroligt duktiga gymnaster. Ja, jag skulle kunna rabbla upp hur mycket som helst egentligen, men nu får det var bra!

Har inte haft fram kameran på hela sommaren, men det har Martin haft, så kanske kan sno någon bild av honom sen, och kanske försöka ta någon själv från och med nu! Det väntar fortfarande glada dagar här i sommar, t.ex. så har vi Paf-open pågång snart (beach volley turnering med spelare i världsklass!) och så kommer Charlie hem med sin Richard, som också just har förlovat sig, GRATTIS till er!! (uj va alla förlovar sig nu), har inte träffat henne på flera år känns det som, och så kommer ju Kalmargänget hit snart också =) iaf en del av det! Så än är inte sommaren slut trots att det är augusti!

Nej, nu väntar duschen! Ha det bra=) få inte solsting i det underbara väder här utanför! ;)

Puss och kram!

Kommentarer
Postat av: Elaine

Tack! Och grattis själv, vad roligt att du kom in :)

2009-08-06 @ 13:30:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0