Mot storlien!

Nu är jag nästan färdigpackad, jag har skjutsat Martin till bussen som går till Jönköping och snart är det min tur att åka ner till stationen! Åh va roligt det ska bli! Men just nu känns det som vanligt som om man glömt packa hälften av grejerna! jaja, det ordnar sig på något sätt! Måste bara via ica och köpa tandkräm innan det bär iväg! Kommer ju inte kunna skriva här på en vecka nu heller eftersom jag betvivlar att det finns så mycket till inernet i vår stuga, och jag kommer inte ta med datorn, så det blir ett långt inlägg sen när jag landar på Åland! uj, nu börjar man få lite resfeber till och med... Haha, men roligt ska det bli! Tänkte sätta upp lite bilder från gymnasten, men vart inte så mycket bilder, mer filmer,men några kan jag ju lägga upp!



tjejerna och Jim





Nu åker jag! Ha en bra vecka ni också, jag ska iaf ha hur roligt som helst!! Puss och Kram!

/Elin

Mycket att stå i!

Oj, nu har det varit mycket att stå i...Men roligt har det varit ändå! Var till gymnasten igår och det var verkligen hur roligt som helst! Har nog saknat gymnastiken lite tror jag! Och skumgummigropen var ju helt fantastisk! Sen var det till att skriva och planera vår storlien uppgift, vi ska ju guida våra kära klasskamrater till, i och från Trondheim, det blir nog riktigt bra tror jag! Sen vart det fika och sen simma med Martin. Var hur skönt som helst att sitta och bubbla i bubbelpoolen, skulle behövas oftare! Tog lite bilder i gymnasten också, men har inte hunnit sätta in dem i datorn än, så ska försöka få upp dem imorgon!

Idag var det hallen i skolan som gällde igen, och gymnastik, var ju egentligen lediga, så det var rätt lugnt men folk ville ju öva på sina gymnastiska konster så tänkte att jag kunde hjälpa till! Bra med någon lugn dag!! Sen cyklades det iväg till friskis på skivstång, var riktigt skönt att träna det igen, men var rätt slut från allt passande och gymnastiserande så det blev lite lugnt men skoj! Och så var ju Jenny där också, skoj att prata med henne, var länge sen nu, blir nog promenad imorgon före det bär av till storlien! Annars då..? Ja vi åt såå god middag idag! Panerad stillahavsflundra med en gräddfilssås med saltgurka och vitlök, potatisstamp med dill och sallad med avokado, underbart gott! Kvällen har spenderats med packande, blir en hel del att ha med då man blir borta 2 veckor! 1 vecka i fjällen, några dagar på Åland och sen fjällen igen med Bondessons över påsk, men roligt ska det bli! Nu är det nog snart dags för sängen! Puss och kram!

/Elin

Varför varför varför???

Ja det undrar jag! varför i hela friden måste det snöa nu?? nu när jag trodde våren var här på riktigt och man skulle kunna börja skyffla in vinterkläderna i förrådet och ta fram läderjackan och solglasögonen istället! uuää.. Såg så bra ut då man vaknade. Solstrålarna försökte leta sig in genom persiennerna, men så går man upp för att äta frukost och tittar ut genom fönstret och vad ser man !? Jamen visst fasen är det sol, men marken är ju vit, VIT!! det går ju inte..inte nu när man behöver våren såå mycket! Jaja, snart drar man ju iväg till fjällen ändå, då då blir det ju hur som helst snö.Sen kommer man tillbaka först efter påsk och då sjutton ska det väl gå att ha picknick i slottsparken! *hoppas hoppas*
Nåja, imorgon är det gymnasten och det ska bli sååå roligt! Kameran åker med=D God natt! Puss och kram!

/Elin

Hemtentan klar!=)

Så underbart skönt! Nu är hemtentan färdig och inlämnad, så nu är det bara att vänta på resultatet! Och på tal om resultat så borde vi ju faktiskt få våra individuella tentor snart också, vet inte om man ska se fram emot det eller inte...kan ju hända att man hamnar att plugga hela storlien vistelsen, och det skulle ju inte vara jätteroligt..Men får hoppas på godkänt! Men inte får man slappna av än, nu ska det ju förberedas uppgifter till storlien till torsdag också, men det är lite roligare iaf!

Idag har vi varit lite i hallen och sysslat med självstudier (gymnastik) och det var jätte skoj! Imorgon blir det mer gymnastik och ska försöka ladda kameran så det får följa med så kanske det kommer lite bilder också! Det skulle väl vara kul?! Annars får den följa med till gymnasten på onsdag! Såå roligt det ska bli att få vara i en riktig gymnastikhall igen! Och med TVÅ skumgummigropar! WEI!!  Puss och Kram

/Elin

Regn...

det regnar ute, men vet ni vad?! det gör ingenting! det är nästan till och med lite mysigt! Så länge jag får sol imorgon vill säga=)

Söndag igen!

Fy vad veckorna går fort, vet inte om det är bra eller dåligt. Å ena sidan så försvinner den här perioden där det är hur mycket som helst att göra lite snabbare och jag kommer hem snabbare. Men å andra sidan så är sommaren snart här (vilket man kan tycka är bra) och då är det dags att flytta från Kalmar, och det är ju inte så roligt, jag trivs så bra här med alla vänner och bekanta..Men man kan ju alltid komma och hälsa på så det ska väl gå bra!
Jaja, idag har jag inte gjort mycket, har inte varit jättepigg kan jag väl erkänna. Men hade en helt underbart rolig kväll igår, det måste göras om!=) Dansade mer än mina fötter tyckte om..men det är smällar man får ta! Ikväll blir det Beck som vanligt och så lite jobb på hemtentan som ska vara inne imorgon! Då ska vi va lite i hallen också och gymnastisera lite med klassen, det ska också bli skoj! Hoppas ni har en bra söndag allihop! *håller tummarna för att det blir sol imorgon* Puss och kram!

/Elin

Houston, we have a problem!

Så här på kvällskvisten/natten så sitter jag och funderar på en sak...ett problem, inte ett stort problem så, men ändå ett störande moment i vardagen (läs helgerna..). Problemet är det här med chips och dipp! Dippen tar ju alltid slut innan chipsen, why?! Varför har man inte anpassat dippmängden till chipsmängden? Ja menar, 3 dl dipp blir för lite för en påse chips, tydligen! Men vad skulle hända om man tog dippen gånger 2, då skulle det ju bli 6 dl dipp, och då skulle det ju bli alldeles för mycket dipp!!! 4 dl tror jag skulle bli ganska lagom faktiskt, och då är ju taffels dipp från Åland helt perfekt, för de är gjorda för 2 dl gräddfil, då går det ju bra att fördubbla!Man kan dessutom ha två olika smaker på dipp då om man vill! Medan här i Sverige så är dippen gjord för 3 dl gräddfil och då blir det ju någonting mitt emellan, helt fel med andra ord! Så där har ni det, mitt stora grubbelobjekt för kvällen! Ja menar se bara på det här; och nej, jag har inte ätit upp allt själv..)



Dippskålen är renskrapad men det finns fortfarande chips kvar!!!! Så kan det ju inte gå till! Jaja, nu tycker ni att jag har alldeles för lite att tänka på, och det kanske är fallet. Men jag tror faktiskt att det är tvärtom, jag har alldeles för mycket att tänka på, så istället för att tänka på allt det jag borde förtränger jag de sakerna och börjar tänka på meningslöst paller som inte alls borde få tänketid i mitt huvud just nu..hmm..jaja, det är ändå lite intressant!
En till sak jag sitter i soffan och tänker på är den underbara chokladtryffel som Hille köpte på västerport café där vi var och fikade då hon var här. Det är den absolut underbaraste chokladtryffel jag någonsin smakat på, så nu sitter jag och grubblar på om jag faktiskt borde gå ner på stan imorgon för att köpa lite sånt, jag tror att jag kommit fram till att jag inte borde göra det utan sällskap för då lär jag med all säkerhet smälla i mig hela asken själv, och det kan aldrig sluta bra.. Hursomhelst, farmor skulle älska den, så hon kanske får en ask när jag kommer hem!



Här har ni den! Hur gott som helst mina vänner! Helt klart värt att smaka=)
Nej, nu tror jag att jag ska bespara mig resten av mina underliga tankegångar denna kväll/natt..
Imorgon kommer Jenny hit, vi ska skriva på/fixa med hemtentan och förbereda oss för kvällen med middag och så, ska bli trevligt! Imorgon kväll blir det förfest med Carro och hennes vänner och sedan högst antagligen utgång!  Ha en trevlig helg allihop! Puss och god natt!

/Elin

Omotiverad

Just i det här ögonblicket så känner jag mig så omotiverad man bara kan bli.. Jag sitter här och försöker förstå mig på vår hemtenta som handlar om allt jag inte överhuvudtaget är intresserad av..Just nu ska jag jobba med styrdokumentsanalys, jag ska alltså analysera vad styrdokumenten i idrott och hälsa i skolan säger om hälsoundervisningen, och jag ska inte ens bli lärare!!!!! Jag blir tokig.. Dessutom ska vi ha konståkningsexamination imorgon, sen ska vi ha vår gruppuppgiftsplanering till storlien inlämnad om en vecka OCH vi ska fixa ett redskapshäfte, där vi ska skriva om utförande, mottagning,stegring o.s.v. på en hel bunt olika gymnastikmoment..uuäääh! Så fort man har fått klart en uppgift verkar det som vi får en ny, därför är det alltid minst 3 uppgifter pågång förutom att vi har fulla dagar i skolan..Får hoppas det lugnar ner sig lite snart! Det är ju trots allt snart Storlien, det är lite semester,sen åker jag till Åland och sen är det påsklov och lofsdalen som gäller, så skönt! Får kämpa på den här sista veckan nu bara! Heja Elin! saknar min kära familj och speciellt den här lilla killen:



Men snart ses vi!!

Nej, nu ska jag se lite mer på TV och sen spendera en del av natten med att skriva på hemtentan, skulle vara så skönt att få hemtentan klar imorgon eller iaf på lördag! *håller tummarna* Imorgon blir det iaf så ska det låta och singingbee=)

Hoppas ni har lite mindre att göra än vad jag har! God natt! Puss och kram

/Elin

4 år!

Idag är det 4 år sedan Martin och jag blev tillsammans! Häftigt va?! Hurra för oss!=)
Idag har det dessutom varit SOL sol sol sol sol sol SOOL!! SÅ glad, har varit vår i luften! Underbart! Så dagen till ära har jag inhandlat en ny fin ljust klargrön vårduk/löpare från indiska som nu ligger så fin på bordet! Även lite vårkläder har införskaffats.
Nu hoppas jag bara att solen och det fina vårvädret håller sig kvar här i Kalmar!

Imorgon åker Martin och Hille iväg till Åland för att fira Martins lillasyster Elinor som fyller 18 år på fredag, skoj(att Elinor fyller 18 alltså, Martin och Hille hade gärna fått stanna)! Så nu blir jag ensam heela långa helgen igen, jag klarar mig nog! Kan ju börja packa inför storlien.
Det blir även mera gymnastik i skolan imorgon, var riktigt roligt idag, så det blir säkert lika roligt imorgon. Dock ömmar mina ovana händer efter bravaderna på räck!

Nu är det dags för sängen känner jag, har suttit här med en styrdokumentsanalys inför hemtentan så nu är jag rätt trött i mitt överansträngda huvud:P God natt på er! Puss och kram

/Elin

Grattis Hille!

Idag fyller alltså Martins mamma Hille år, så grattis på dig! Så idag har vi haft finmiddag här i lägenheten med räkpanna och hallon/choklad/sockerkaks/marrängtårta! Riktigt mumsigt. Hilles bror Jan-Åke kom också över från Öland och firade med oss. Trevligt trevligt! Vi var även till ett fik med Hille idag, ett riktigt mysigt fik som Martin och Kent hittade då Kent var här och hälsade på, där man bl.a. kan beställa varm choklad på kanna om man vill, underbart!=)

Annars då, ja vi har haft boll-turnering i skolan idag i 3 timmar, först innebandy, sen  fotboll, sen handboll och till sist basket. Jag har kommit fram till ännu mer att innebandy inte över huvudtaget är min sport och hur jag än försöker kan jag bara inte tycka att innebandy är roligt...sorgligt men sant! De andra bollspelen kan jag handskas med och kan faktiskt tycka att är rätt roliga ibland, men det är bara volley boll jag faktiskt njuter av att spela och blir riktigt taggad av! Den är min sorts sport det! Förresten, mamma eller pappa, ni som är utbildade domare i volley, nu måste jag få svar från er! Det är nämligen så att vi hade en regeldugga igår som vi fick ut idag, den gick bra förresten, hade bara ett fel och det var det här (som jag alltså behöver stöd från er på nu!!); När man kastat upp bollen för serve i volley boll får den INTE studsa i golvet igen förrän man servar iväg den, eller hur?!??? Det här påstod min lärare att man fick göra enligt reglerna på svenska volley boll förbundets hemsida, jag protesterade vilt och menade att så inte var fallet! Han visade mig var det stod och det var faktiskt dumt formulerat, så jag fick i alla fall till det så att han godkände att det både var rätt och fel (han visste alltså inte svaret på det till slut och han ska nu ringa till svenska volley boll förbundet och kräva en förklaring). Nu har jag gått och varit irriterad på det här hela dagen...men visst har jag väl rätt!? hjälp mig!! Jaja, det var bara en parentes, men en väldigt irriterande sådan...

I övrigt har vi rörelselära rotation imorgon vilket innebär gymnastik! Så det ska bli väldigt roligt! Vi har också fått lite mer information om Storlienresan idag och oj vad jag längtar, ska bli såå roligt att åka till fjälls med klassen igen (även om man saknar några klassmedlemmar som var med förra gången..). Vi åker ju redan nästa fredag så nu närmar det sig! Så här såg det ut då vi var till Sälen just efter nyår;

   

Fint va!? Nej nu har det här inlägget blivit mycket längre än jag tänkt mig, så nu får det vara slut för idag! Hoppas allt är bra med er allihopa!=) Puss och kram

/Elin

Äntligen måndag igen!

Håller ni inte med?! nu har man en hel vecka framför sig igen! Idag har jag fått prova på en ny sport för mig, speedminton (väldigt roligt faktiskt, nytt sommarspel?!) och lekt isprinsessa. Vi har alltså haft lite konståkning i skolan idag, men det mest avancerade man gjorde var väl en piruett, roligt ändå! Mer då..ja vi har städat! Så nu kan Hille komma imorgon utan att få svår astma av allt damm iaf. Så nu sitter jag här i en nystädad lägenhet och har det bra!
Ja, ni ska få se lite bilder från helgen också om ni vill det!


      

här har vi alltså kvällens första drink; margarita, inte i vår smak, det var för mycket tequila...men nu har man provat den, så nu vet man vad man inte ska beställa på krogen! Andra bilden är Jenny och jag och våra obligatoriska Cosmos, underbart gott! Tredje bilden har vi Martin och Oskar och deras Cuba Libre!



Kvällens nästgodaste (enligt mig) efter cosmon var nog ändå Piña Colada, som fick avsluta drinkandet! Smaskens!

Så nu har ni fått lite tips till nästa helg!  Puss och kram

/Elin

Söndag

Då var det söndag igen...hmm..veckorna går alldeles för snabbt!! Var jätteroligt igår kväll med Jenny och Oskar, sen blev det kåren också! Skoj! Idag är man inte så jättepigg, men för en gångs skull mår man inte så dåligt, så det var det värt! Kanske lägger upp lite drinkbilder imorgon! Nu blir det Beck och godis/glass i soffan resten av kvällen! God Natt!

/Elin

Spel och drinkkväll!

Idag har varit en "duktig" lördag! Vilket innebär att vi inte har latat oss alls! Imorse var vi till Friskis och gymade lite, riktigt skönt sätt att komma igång på en lördagmorgon/förmiddag! sen har vi handlat för hela helgen + måndag och tisdag då Martins käre mor, Hille, kommer hit på finbesök! Så va vi bjudna till Jenny och Oskar på paj också, riktigt gott! Så nu har vi just ätit middag och plockat undan lite här, och nu ramlade Jenny och Oskar in genom dörren, så nu börjar våran spel- och drinkkväll i trevligt sällskap!=) Möjligt att det blir utgång också! Hoppas ni får en lika bra kväll och så måste jag ju skicka en hälsning till mamma och pappa som är på skidresa och TITTAR PÅ när dom andra skidar..ojoj..nästa resa kanske ni skidar också;) puss och kram!!



Bjuder på en gammal festbild också, här Andreas Oskars rumpa och Martin (de hade sett topmodel på dagen och försökte härma någon pose vad jag förstod...)

/Elin

Ledig!!

Jaaa, nu har jag skrivit klart tentan och det är sååå skönt!! Tror till och med att det gick rätt bra. Så nu är den över och jag har helgen ledig! helt underbart! Eller nästan helt ledig iaf, jag har en regeldugga på måndag, jag ska alltså ha ett miniprov på reglerna i handboll, volleyboll, innebandy, fotboll och basket...hmm..men det ska nog gå bra, det blir nämligen alternativ-frågor, eller rätt/fel frågor, de hade inte bestämt sig än! Så nu ska jag och Martin ner på stan och fira med lunch! Skulle solen visa sig i helgen nu så skulle lyckan vara gjord! ha en bra dag allihop! puss och kram

/Elin

Pyruvat, sarkolemma, tropomyocin, acetylcholin och allt vad det nu heter..

Nej hörni, nu har jag en 10 minuters paus, sen ska jag tillbaka till pluggandet 1 timme, sen får det vara bra! Det får bära eller brista..helst bära förstås, men det känns ovanligt bra, vilket jag är lite orolig för...men men... Håll tummarna, imorgon bitti kl. 8 är det dags för den stora prövningen!!

Här ser ni ett smakprov på vad jag håller på och försöker lära mig, och som jag faktiskt verkar kunna rätt bra nu=)


God natt på er!

/Elin



Skivstång!

Har just kommit hem från ett skivstångspass, var faktiskt skönt att träna tidigare än vanligt! Så nu är jag redo för ett sista ryck inför tentan imorgon!

Ja, förresten! Nu har jag kollat upp tåget från storlien som vi skulle ta på väg hem från fjällen till Kalmar, (jag har ju tänkt åka hem till Åland istället för till Kalmar när vi ändå ska till Lofsdalen med Martins familj sen över påsk) och fått reda på att det tåget går via sthlm! Så jag behöver inte ens skaffa ny biljett! Skönt! Enda kruxet är väl att tåget anländer till sthlm kl.03.54, så blir lite väntan där mitt i natten, men det ordnar sig! Tänkte kolla hur kryssningsbåtarna går, de kanske går tidigare än Eckerö eller Rosella! Så nu är jag påväg hem den 4 april alltså, va roligt!!! Då Anton ska vi baka jontemuffins, det du;) Vad tror du om det? Ha en bra dag så kanske jag meddelar när jag anser mig vara fullärd!

/Elin

Plugg, plugg..och gym!

Jaha, nu sitter man här igen och hittar på ursäkter för att inte plugga, som tur är börjar det kännas som om jag har lite koll på det. Nu ska det bara läras in lite detaljer och sånt!

Men har faktiskt inte pluggat mycket idag ännu, sov länge (som jag alltid lyckas göra då jag inte MÅSTE upp, men imorgon är det väckarklockan på kl.9 alltså, jag får inte sova längre än det..) och sen har jag varit till gymet med Jenny. Var riktigt roligt att träffa henne igen, var ett tag sen, hon har ju varit till Åland i helgen och så, så fick man prata av sig en massa tjejsnack och lite skvaller och sånt skoj!! Blev lite klassträff på gymet också, Victor och Anna var där, så det blev lite tentaprat...Så nu har jag fått en gammal tenta sopm jag ska kika lite på medan jag pluggar! Är ganska bra så ser man var de tycker är viktigt! Har just fikat lite med Martin här hemma också och nu ska han iväg till gymet så nu får jag sjutton ta och skärpa mig och ta fram böckerna igen! Sen blir det Thaikycklinggryta till middag (längtar redan). Ha det bra allihop!

/Elin

Vinterpromenad



Rolig bild som Martin tog då vi var ute och promenerade sist det var ordentligt med snö och sol här i Kalmar! Den är tagen precis bredvid kalmar slott!:)

Problemet löst!

Det fungerade fortfarande inte igår med inläggen, så fick fixa med det idag igen, men nu så menar dom att det ska fungera!:) 

Imorse var det sol ännu, så kändes som en riktigt bra dag, men nu är molnen framme igen...dock inte lika gråa som vanligt, skönt! Har just kommit in från en promenad/fika med Martin som kom hem inatt, han hade haft det bra, och inte blivit levande begravd i någon bivack, så jag är glad! Men nu måste jag tillbaka till mina ATP, acetyl-koenzym-A, citronsyracykeln, fettsyror, förbränningar och spjälkningar o.s.v. Så jag hinner plugga klart för dagen till Navy CIS kommer ikväll (det är ju nya avsnitt!!) .

/Elin

Strul!

Nu har mina inlägg äntligen kommit upp, har varit något krångel med det, men nu ska det vara fixat! Hoppas det fungerar med nya inlägg nu också!

Idag har jag iaf varit i skolan, vi har haft volleyboll turnering som var väldigt roligt, även om det bara var på 1 timme så det var en liten "miniturnering". Roligt med volley igen hur som helst! Nu är jag hemma och ska reda upp lite innan Martin kommer hem från Sälen ikväll/natt, han har tydligen haft en underbar dag i backen idag:) Sen är det nog plugg som gäller resten av kvällen! Är ju ledig fram till fredag nu, då vi har tentan, så nu är det läsa som gäller resten av veckan, inget spännande med andra ord...

Ja, förresten, vi har haft SOL idag, gissa om man var lycklig när man vaknade av att solen sken in?! Det får den gärna göra alla morgnar, det gör inget om den väcker mig, bara den börjar visa sig oftare!

/Elin

Bra dag!:)

Idag har varit en bra dag! Den började lugnt med lite pluggande och när jag tröttnade på det så gick jag ut på en promenad med Robin, mycket trevligt, även om det regnade/slaskade och blåste från det att man steg utanför dörren så var det behövligt med frisk luft!! På vägen hem inhandlade jag parmesanost på maxi till min middag Spagetti Carbonara ( som för övrigt blev otroligt god, det trodde jag inte skulle lyckas, så lite stolt är jag:)). När jag ändå var på maxi tänkte jag att jag kunde lyxa med lite badsalt och en ansiktsmask, så ikväll har jag haft lyxkväll, med ett lååångt bad med hårinpackning och allt, tyckte att det passade bra såhär på internationella kvinnodagen att få relaxa lite och ta hand om sig själv. Så nu sitter jag och pluggar lite igen, och har faktiskt ingenting emot det, det är t.o.m. lite intressant! Så nu ska jag fortsätta plugga medan motivationen finns! Imorgon blir det volleybollturnering i skolan, ska bli jätteroligt! Så hoppas alla kvinnor där ute har haft en lika bra dag som jag haft idag! God natt!

gröt!

Mina grannar hade fest igår..igen! de hade fest i fredags också, fast de kanske var andra grannar, jag har ganska många... Så fast jag hade tänkt gå och lägga mig vid 12 och stiga upp tidigt imorse, men nu gick ju inte det igår heller då för de var verkligen högljudda! Nåja, det kanske helt enkelt inte är meningen att man ska stiga upp tidigt på helgerna?!? Hur som helst, nu sitter jag här med min gröt och njuter och är ganska så nöjd över att snön har försvunnit!! Kanske t.o.m. solen vill titta fram imorgon! Då skulle jag bli jättelycklig!Ska ta fram böckerna i någon timme nu, sen blir det nog en promenad, jag var nämligen inte utanför lägenheten igår, så en promenad skulle nog vara bra! Ha en bra dag alla!

Snö igen...

Nej!! det snöar igen, man ser knappt ut, och det är plusgrader!!! Det här kan inte sluta med annat än slask och lera.. Det är så typiskt, just när det hade blivit torrt på marken igen...nåja, inte mycket att göra åt saken. Nu tillbaka till pluggandet, sen blir det TV och chilinötter för hela slanten ikväll, måste ju passa på när Martin ligger i någon igloo i sälen att titta på de program/filmer man själv vill se! blir myskväll för mig själv! God kväll!

Plugg...

Det är konstigt det här med pluggandet, så fort man tänker att " Nu måste jag verkligen sätta mig ner och läsa en stund" så hittar man på 100 andra saker som verkar vara mycket viktigare. Som att laga en ordentlig frukost, städa toaletten, diska, vattna blommorna, baka muffins (man måste ju ha något att äta då man pluggar..) eller som nu, sätta sig och skriva ett blogginlägg! Underligt fenomen det där...Det som är bra med det är förstås att lägenheten förmodligen kommer vara skinande ren och frysen fullproppad med godsaker och luncher efter den här veckan av tentaplugg! Man måste ju se det positiva i saker och ting! Nej, nu ska jag tillbaka till att hitta på ursäkter!

Börja blogga..?

Blogga eller inte? det är den stora frågan.. Tänkte i alla fall att man kunde testa och se om man orkar skriva, om inte annat så kommer säkert mamma tycka det är roligt att läsa vad som sker i mitt liv så här långt borta som i Kalmar! Nu är det ju så att jag egentlige borde sitta och läsa till en tenta jag har om en vecka och då är ALLT roligare än att göra just det, så nu har jag alltså skapat en blogg och håller tummarna för att man kan hålla den vid liv! Men nu är det nog dags för sängen, får fixa mer imorgon! God natt!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0