GRATTIS ELAINE!

Jag höll på att glömma, orsaken att jag visste maskrosornas tillstån i Umeå är att jag pratade med Elaine tidigare idag eftersom hon fyller 22 år idag! Grattis gumman!  Massa kramar här nerifrån Kalmar!


"för det är sommaren, sommaren som äntligen är här"...!=)

JAAA!! Inget regn idag! Underbart! Solen lyser så starkt så det t.o.m. är omöjligt att cykla med läderjackan på, då kommer man få värmeslag efter ca.5 minuter, och detta var kl. 09.30 imorse då jag var till ica för att handla lite! Wei, jag tycker om solen, den gör allting bra, man kan nästan inte vara annat än glad när solen lyser! Upptäckte idag att maskrosorna nästan har blommat ut här allihop, tufft, i Umeå, fick jag berättat, finns det bara maskrosknoppar ännu! Tänk så olika det kan vara fast man bor i samma (avlånga) land! Nu sitter jag i skolan och har skrivit ut en massa artiklar, så nu ska jag kila iväg till föreläsningen/seminariet..blä..nåja, solen lyser iaf! Och jag har hittat liljekonvaljer nära mig, en mindre sjö av dem (eller det var v'äl inte riktigt rätt, men iaf en pöl), som jag ska plocka ikväll har jag bestämt! Puss och kram!

/Elin

Regnet det bara öser ner...

Ja, idag regnar det här i Kalmar, inte lite heller... Det gör iofs inte så mycket idag, jag har en massa plugg och disk att ta itu med ändå, tycker jag varit duktig då jag redan läst 5 artiklar på engelska (ja vi har fått fler att läsa...dumma Jonas..) och nu ska jag försöka renskriva gympapasset på datorn! Sen middag och sen diska! Sen har jag varit duktig så det räcker för idag tycker jag!
Nemo tycker om när det regnar, bland det bästa som finns är att plaska i vattenpölarna som finns ÖVERALLT nu! Iaf till en början, sen när man är genomblöt och kall är det inte lika roligt längre, då vill han in, och det med en gång:) Min lilla sötnos! Och smutsig blir han också, har redan fått skölja av honom en gång idag, och lär få göra det en gång till innan dagen är över! Men bra att han har roligt!
Nu ska det fortsättas plugga, snart får jag ju åka hem=D puss poch kram!

/Elin

Grattis Norge!!

Wei, Norge vann Eurovision 2009, grattis grattis! Helt underbar låt och riktigt söt sångare!!=) Det förtjänade de verkligen! Och imorgon (eller idag egentligen) är det ju dessutom 17 maj, grattis igen Norge! Norges helg verkligen!

God natt! Puss och Kram

/Elin

Eurovision!

Nu har alla framfört sina bidrag, nog finns det ju fruktansvärda hemskheter med, men bra också! Jag kom just på en sak, jag är i Sverige med svenskt telefonnummer, jag kan rösta på Finland!! Så det tänker jag göra bara därför att jag kan!:) Heja heja Finland! *håller tummarna* Annars tycker jag Norges bidrag är jättejättebra, absolut favorit från min sida tror jag!

Nu ska vi se hur det röstas!

Puss och Kram!

/Elin

Plugg, plugg... och gympapass:P

Hmm, någon dag sen jag skrev sist.. Har haft fullt upp, dock inte med så roliga saker (t.ex. borde jag just nu sitta och verkligen lära mig gympapasset utantill, men jag intalar mig själv att det ordnar sig imorgon när jag ska utföra det..hmm..knappast..) Har haft en massa vetenskapliga artiklar att läsa, på vetenskaplig engelska som inte borde få kallas engelska alls, det verkar vara ett helt nytt,främmande språk.. Jag har tvättat, diskat, valt ut, analyserat och satt rörelser till 8 gympalåtar. Analyserat de vetenskapliga artiklarna, kommit 4 timmar för tidigt till skolan, bakat paj, lagat mat, lekt med Nemo (och andra hundar) i timmar, storhandlat, börjat städa, plockat in tvätten i garderoben m.m m.m.... ja herre gud..tur att gympapasset är över imorgon förmiddag, då ska jag ta resten av dagen ledig! Vara lite med Jenny medan hon är här, hon åker ju tillbaka till västervik på praktik på fredag morgon. Hille kommer en sväng på fredag, hon är på Öland med en väninna nu några dagar, ska bli skoj, så får hon träffa min lilla plutt!

Helgen blir nog väldigt lugn, har lite plugg som måste göras, annars blir det nog bara slappa, se på ESC, så ska det låta och tänka på alla stackare som springer göteborgsvarvet i helgen, tack och lov att jag inte är dum nog till att ha anmält mig till något sånt, skulle nog aldrig falla mig in, inte min favoritsyssla att springa... Nej nej, nu måste jag verkligen fortsätta plugga in mitt gympapass, riktigt rörigt med så många låtar =S Men det ordnar sig, det gör det oftast, imorgon kl.11.30 är jag FRI!! Och nästa torsdag får jag åka hem till holmen över helgen! Wei! God natt alla glada! Puss och kram!

/Elin

Morsdag!

Idag är det morsdag på Åland (eller i Finland..) och det är skoj, synd bara att man inte kan vara hemma och gratta alla mödrar..=) Men har iaf ringt runt och haft mig! Men igen, GRATTIS MAMMA!


och såklart mormor och farmor också! tyvärr hade jag inga bilder på dem på datorn, får jag ändra på då jag kommer hem!;) Ni är världens bästa alla 3!

Vi har ett födelsedagsbarn idag också, som jag var och firade igår, vi dansade hela natten och det var hur roligt som helst, dessutom fick man unerbart god smörgåstårta ute på öland! Grattis Carro!;)



Hoppas födelsedagen varit lika bra som gårdagen!

Fick sovmorgon imorse då Nemo var hos Jenny och Oskar, helt underbart och välbehövligt, tack!
Nemo har hittat en ny passion, äta upp maskrosor som har blivit sådär duniga (hmm...döda??) så fröna flyger, de är tydligen jättegoda! Ja, just det, jag har fått årets första myggbett också, blä, men det är ju bra på det sättet att då vet man att det snart är sommar!!=D Förövrigt så blir det bara grönare och grönare här! Helt underbart! Har shoppat ny bikini också, en grön! Det du Martin, årets färg;) kan ta bild på den och lägga upp så får ni se, jag gillar den!
Nu blir det ostbågar, ginger ale och film! Hoppas alla haft en bra helg!! Puss och kram!

/Elin

hihi

hihi, fniss, Sverige kom inte heller till final! Så nu är jag nöjd! Jag är hemsk ledsen alla ni som är trogna sverige-hejare när det kommer till hockey. Jag brukar verkligen kunna heja på Sverige också, i allt utom hockey, det är konstigt det där, men jag kan bara inte heja på Sverige i hockey! Tror det är en medfödd skada, eller uppfostran, det vet jag inte, men nöjd är jag!
Ikväll har jag varit hos Jenny och Oskar med Nemo och haft det trevligt, paj, räkor m.m.=) och vin så klart! Hel lyckad kväll! Imorgonkväll ska Nemo få vara hos Jenny och Oskar, spännande, han får va där ända till söndag min lilla älskling. Jag ska på kalas till Öland, trevligt! Sen blir det utgång! Nu ---> Sängen! God natt allesammans! Puss och kram!

/Elin

Suck..

Suck alltså, det gick inte bra för Finland igår sen...det blev 2-3, så ingen semi för dem i år! Till på köpet var Sverige och vann mot tjeckien..blä, nåja, det var de väl säkert värda..=P De kommer spela mot Kanada i semin så då får vi se hur bra det går.
Annars då...Ja, det händer inte mycket nu förutom Nemo, idag fick han klara sig 2,5 timme själv för första gången och det gick riktigt bra! Jag måste vara i skolan nämligen. Igår hade vi hand om en friidrottstävling för särskolan här i Kalmar (vi som går fristående kursen i skolan) och det spöregnade hela dagen, men det var mest glada miner iaf! Nemo fick vara med på Fredrikskans så han var nöjd!
Ja förresten, jag måste ju berätta, Nemo är så duktig, han har lärt sig "tass" OCH "ligg" nu=) *stolt matte*. Det är lite förvirrande ännu, men för det mesta får han till det! Så nu ska vi mest öva på att gå i kopplet och inkallning tror jag, inkallningen är nog det viktigaste så jag kan ha honom lite lös, är ju mycket roligare så! Nu blev det mycket Nemo igen, men jag gör ju faktiskt inte så mycket annat nu när alla är ute på praktik..mest plugg (borde vara iaf) och TV när man inte är ute och går med lillplutten! Hursomhelst så är det fixat nu så att Jenny och Oskar är hundvakter över kristihimmelsfärdshelgen, så då kommer jag hem till ön! Har hört att det ska bli kalas då och gerjer, skoj! Nu börjar det bli dags för sängen! God natt allihop! Puss och kram!

/Elin

Men alltså?!?

Nu blir jag nästan förbannad... Dumma finnar som inte klarar av att spela hockey i underläge, nu får de tammefan ta och skärpa sig, se det hjälper redan att jag klagar, nu blev det 2-3 (tror jag..), JA det blev det! Jag tittar alltså på matchen Finland-USA, den som Finland ledde ett bra tag ändå, med 1-0! De var alltså bra mycket bättre än USA hela första perioden och första delen av andra! Sen lyckades USA få ett mål i power play, 2 utvisade finnar, och sen dess har det bara gått utför! SÅ typiskt finnarna, men nu tydligen börjar det vända igen , HEJA HEJA FINLAND!! Nu måste jag tillbaka till matchen och titta! Puss och kram!

/Elin

Helgen!

Pew, nu har jag inte skrivit på ett tag, har inte funnits så mycket tid till det helt enkelt..Eller igår kunde jag ha gjort det, men då var jag helt slut..
Familjen har som sagt varit här i helgen och det har varit helt underbart! Så roligt att träffa dem och jag tror att en eller två av dem (läs alla..) blev lite småkära i Nemo, och Anton fick öva på att gå ut och gå med honom inför sommaren! Vi var och åt glass på Baronen och pappa och Hannes fick sig en golfrunda på kalmar golf! Härliga tider! Dessutom bjöd helgen på vackert väder!=) bättre kan det inte bli! Nemo har varit duktig och inga olyckor har skett här inne på 3 hela dagar!!!! *lycklig* han börjar bli rumsren med andra ord! Just nu ligger han och gnager på sin tuggsticka i soffan, underbara saker som gör att han bits mindre då han får gnaga på något annat än händer med sina kliande tänder! Det var nog allt för den här gången, idag har varit en allmänt händelselös dag och imorgon måste jag sätta igång med metod-arbetet igen, jag måste måste måste!!



Nemo just nu!=) Sötnos!



Nemo ute i gröngräset! Uj vad han har växt på 1, 5 veckor!!

Nej, nu project runway och sen sängen! Vi hörs! Puss och kram!

/Elin

RSS 2.0