Slö, slöare, Elin

Ja, det är evigheter sen jag skrev här. När jag kom till Linköping var det nämligen bara flyttning och plugg som gällde, och vilket pluggdvala det blev! Men tentan blev godkänd, och arg hade jag blivit annars för jag drömmer fortfarande anatomi (tentan var i tisdags!!!) och det hanns även med en tentafest, massa flyttstäd och en rörelseanalys innan tåget gick norrut i torsdags. Dock inte mer än det. Nu är jag på Åland och väl här fick jag veta att datorn lagt av...hmpf...så det är därför jag inte skrivit förut, Hannes dator, som jag lånar nu har nämligen ett fruktansvärt trögt tangentbord, och bara den här lilla texten har tagit alldeles för lång tid att skriva!! Så mer uppdatering blir det då jag har en roligare sator! Så det så! Hoppas alla har det toppen!!

Puss och kram!

//Elin

Pluggdag

Idag är det plugg som gäller...muskler muskler och åter muskler. Har snart tagit mig igenom nedre extremitet, bara bakre höftmuskulatur kvar! Sen blir det lek ute i snön med vovven en stund har jag tänkt, innan jag tar mig vidare till övre extremitet, spännande ;)

Ha en bra dag allihop!

puss och kram!

//Elin

Bror och jag...

...har tydligen liknande klädsmak. Jag fnissade lite då jag såg vad han hade på sig igår, här kan ni se varför;



haha..ja, det är samma märke, det är till och med exakt likadant tyg :P

Bra klädsmak han har min bror ;)

nu blir det porterstek och ikväll mys med tjejerna! Blir inte så mycket bättre!

Puss och kram!

//Elin

tiden rinner iväg

I fredags nådde min lillebror de eftertraktade 18 åren, idag lyckades han få sitt körkort! Tiden går alltför fort, typ för ett halvår sen var han ju 10...eller? Men lite stolt över honom måste jag ju ändå säga att jag är :) Grattis brorsan! (för både de 18 åren och körkortet förstås)



puss och kram!

//Elin

då är det 2010 då

Då har nyår varit. Det var trevligt. Jag jobbar. Igår hjälpte jag mamma och Anton att laga smörgåstårta tills ikväll då folk kommer för att fira Hannes. Mums! Jobbar till kl.14 idag, sen ska jag nog träffa Jenny :D
Annars då. Jag tror att jag ska dra ut Hannes ikväll eftersom han numer är 18, om jag får med någon till förstås, annars blir det nog lite trist! Så någon som vill med ut en sväng ikväll?

Nu ska jag fortsätta sitta och stirra på telefonen/datorn.

Puss och kram!

//Elin

RSS 2.0