Sista jobbdagen!

Då var äntligen den sista jobbdagen här! Eller det är väl bara halva kvar av den ungefär! Imorgon bär det av till Linköping, man ska ju jobba in i det sista så man inte har alltför mycket tid att packa sen! Så nu har jag redovisat, plockat ihop en massa papper och fått ordning på dem, jag har räknat alla biljetter jag fick i början av sommaren för att se hur många som är kvar, ordnat med kassan till följande person och en massa annat smått pyssel, så nu är det slut!

Börjar faktiskt bli lite smånervös för linköping och allt som hör till det nu, lära känna en ny stad, ny lägenhet, nya människor, ny utbildning/skola o.s.v. Men det ska såklart också bli jätteroligt! På söndag börjar nollningen för att sedan hålla på i 2 veckor i sträck, med undantag för 1 liten vilodag! Haha, ska bli roligt (eller?!?) och se hur trött man är efter de veckorna... Förresten, var ju och klippte mig i måndags, blev lite annorlunda mot hur det brukar se ut, ska försöka ladda upp en bild åt er så ni får se (ni som inte sett det redan!).

Tänk om man skulle fortsätta jobba lite nu då:)

Puss och kram /Elin

trött

Sitter på jobb.Lite småsegt eftersom det inte är så mycket liv i telefonerna på lördagar, enda gången det händer något så är vid avgångarna! Men nu är det bara 4,5 timmar kvar! Sen blir det nog hem och sova ett tag, har hostat och hostat inatt också fast jag tog hostmedicin, så är riktigt trött nu, men men, inte mycket att göra åt just nu!

Ikväll ska Martin och jag och se på IFK-matchen tillsammans, för första gången tror jag! Ingen av oss är några stora fotbollsfan men till ikväll har vi fått 2 biljetter till de bättre platserna av min granne som hade vunnit dem, men inte kunde gå på matchen ikväll. Kan ju vara rätt kul ändå, det vet man ju inte när man sällan ser något sånt! Så får ju Martin och jag lite tid tillsammans innan vi åker åt olika håll... Martin börjar jobba på måndag och då ser vi inte varandra så mycket mer före jag åker till Linköping och han till Hultsfred...Nog för att det ska bli roligt att plugga, men på olika orter är inte lika roligt. Det ordnar sig på något sätt! Nej nu får jag sluta tänka på det! Jag är hungrig!(mycket bättre att tänka på) Imorgon börjar jag sent, det är skönt! Sen är det ledigt måndag och tisdag, underbart! Kl.11.15 på måndag ska jag klippa mig, mycket mycket välbehövligt då mina hårtoppar inte är i sina bästa dagar längre!

Puss och kram! /Elin

Film

Funderar på att hyra film ikväll om det är så att Martin åker ut till stugan. Är riktigt sugen på någon lätt film som nån romantisk komedi/romantiskt drama eller liknande lättsmält sak som inte Martin brukar älska att se på... Godis skulle inte heller sitta helt fel! Någon som har något tips på film?

Puss och kram!

/Elin

tiden flyyyger

oj vad tiden har fått för sig att gå fort nu! Jag har dessutom lyckats bli förkyld! Nu har tjejorna från Kalmar åkt hem, var riktigt roligt att ha dem här, trots att jag lyckades bli förkyld samma kväll som de kom! Annars då, ja nu är det bara en vecka kvar tills jag åker till Linköping, det bär av nästa fredag. Jag har fått lite information hemskickad nu, där fanns det med ett nollningsghäfte med program för alla dagar (det ska tydligen hålla på de första 2 veckorna!!! snacka om att man kommer vara trött i fall man ska vara med på allt det..) + bilder och kort info om alla faddrar, lite väl seriöst kanske, men roligt! Så nu ser man framemot att börja iaf! Det jag är mest orolig över är att jag absolut inte kommer hitta typ den första månaden jag är där, men det ordnar sig, få väl skaffa någon guide!

Iövrigt så jobbar jag helgen nu, är ledig måndag och tisdag, jobbar onsdag torsdag och sen bär det av på fredag, har en hel del som ska fixats innan dess, så har nog fullt program för måndag och tisdag, ska bl.a.klippa mig på måndag! =) mycket välbehövligt! Och så kanske Hanna och jag kör en kryssning på måndagkväll så vi för ut all vår slab;) (pinsamt, men vi har ju smörgåsbordsbiljetter också! Kanske Jenny vill komma med, jag bjuder på smörgåsbord;)?) Ojoj, men nu måste jag iväg och äta!

Ha det bra alla! Puss och kram! /Elin

Tråkigt

Jag sitter på jobb och har tråkigt... Högsäsongen har gått över, på måndag är det lågsäsongspriser igen t.o.m.! Så nu har vi det lite lugnare här på jobbet, vilket är välkommet men på samma gång kan det bli lite långtråkigt emellanåt!
Inatt har jag varit på stugan med Martin, fick te och nybakt bröd när jag kom dit, mysigt! Så nu är Nemo där och leker med Boston (Familjen Bondessons busiga labradorvalp, ja det är lite storleksskillnad på dem ja!) och har roligt. I eftermiddag blir det antagligen kantarell-jakt med MArtin och Nemo om det inte regnar:) Mumsigt!

Haha, det blåser lite idag så det bara ylar här i terminalen, sådär spöklikt som det brukar göra i gamla hus i skräckfilmer eller på Pippis vind:) Det är rätt mysigt faktiskt. Dörren står öppen, så det är väl därför, men jag har aldrig varit med om något liknande!

Nu är det bara en halv timme kvar till lunch, sen är det ut till bilburen som gäller för att checka in bilar och sen är man ledig 1 5 (hmm) dagar! Jag ska ju jobba på fredag på båten i baren och sen på lördagkväll också, i baren den här gången,första gången för mig så det ska förstås bli lite roligt. Det betyder dock att jag bara är ledig torsdag (då jag har 100 saker att göra) och sen söndag och måndag, då förhoppningsvis några kompisar från Kalmar dyker upp:)

nej nu, åter till jobbet (sitta och stirra på datorn) Puss och kram!

//Elin

Grattis mamma och pappa!

Idag är det ett helt år sedan mamma och pappa chockade släkt och vänner med att till slut gifta sig, efter mååååånga års förlovning!=) De skulle ju vara lite häftiga och gifta sig 08.08.08, det hade de säkert planerat länge!t Så stort grattis till dem!



Här är dom på den stora dagen!

Kräftskiva!

Var lite småjobbigt att stiga upp imorse och åka och jobba efter den mycket lyckade kräftskivan igår! Kräftorna var underbart goda och sällskapet var lika bra. Det blev snapsvisor (jag skippade dock snapsen) mycket skratt och allsång till tonerna av en gitarr långt in på natten! Alla var på bra humör och sjöng med, vissa gladare än andra;-)
Vi fick sjunga några av Lasse Fredrikssons egenhändigt ihopsnickrade snapsvisor, som var jättebra, han ska tävla i FM i snapsvisor med några av dem, skoj! Så det fanns en historia att berätta om varenda en.

Dessutom hade jag kameran med på plats (!) och man säger ju att en bild kan säga mer än 1000 ord, så här kommer några.



Kräftorna (hade 173 av dem), ser smaskigt ut va?



Maria med pojkvännen Willhelm, grabbarna grus (Fabian, Petter och Hannes) och två saftiga kräftor!



Söta Fanny var med hela kvällen/natten lång =)



Söta Anton och söta Nemo också!



Det skrattades, skreks och sjöngs för full hals och med inlevelse när Lasse drog fram gitarren! Ville man inte sjunga eller helt inte kunde låten var man med på annat valfritt sätt (dansa, klappa takten, sjöng med trots att man inte kunde texten...)

En helt underbar kväll helt enkelt, det här måste göras om!!

Puss och kram!

//Elin

På jobb!

Nu sitter jag och latar mig på jobb..haha, eller latar mig gör jag väl inte, det är bara det att det är ingen som ringer för tillfället (peppar peppar, det brukar börja ringa då man säger så...). Är jättetrött idag av någon anledning, men slutar redan kl.14 så då ska jag nog lägga mig ute i solen en stund och vila, förutsatt att den visar sig, annars blir det nog soffan!

För sen är det ju kräftskiva ikväll, weii! Kräftor kräftor kräftor! Och då måste man vara pigg! Det är familjen Söderdahl och familjen Fredriksson som kommer över till oss för att smaska i sig kräftor och umgås såhär i augustitider! Ska bli hur roligt som helst för det är faktiskt hela familjerna som kommer så vi kommer bli runt 17 personer informerade mamma mig om! Ska bli jätteskoj, för det var väääldigt länge sen alla närvarade vid ett sånt tillfälle, det brukar alltid vara någon som är borta! Nu har det dessutom kommit till någon respektive på de äldre barnen, så nu är det fullt hus! Ska försöka ladda kameran så jag kan lägga upp lite bilder imorgon eller på söndag!

Tills dess får ni ha fina varma sommardagar;) puss och kram

//Elin

Kräftor

Vaknade upp till doften av nykokta kräftor imorse, det ni=)

Hur som helst, det har hänt mycket i sommar, men på samma gång ingenting, så har inte haft så mycket tid till att skriva här, men mycket att skriva om! Tänker inte dra hela sommaren nu heller för det är underbart väder ute och dessutom ska jag snart på jobb.

Det har iaf hänt en hel del, kräftor är det senaste. Det har även jobbats en hel del (för det mesta känns det som) och så har det plockats smultron, jordgubbar,hallon (som det sen blivit saft och sylt av,mums!) och nu har det börjat komma kantareller också! Idag blir det kantarellsås till lunch på jobbet! Har varit ute på Martins stuga en del och träffat hans släkt och vänner, badat,fiskat,slöat! Nemo har växt! Firat midsommar med underbara vänner. Kommit in på sjukgymnastprogrammet i Linköping *lycklig*. Varit ute och åkt båt. Träffat massa folk som man inte träffat på bra länge. Elaine och Robin har förlovat sig! GRATTIS! Inte träffat folk tillräckligt mycket (Jenny, vi måste hitta någon dag som vi kan träffas lite!! Alltför länge sen nu!) Det har varit helt underbara Ö-spel med mycket skoj och folk och otroligt duktiga gymnaster. Ja, jag skulle kunna rabbla upp hur mycket som helst egentligen, men nu får det var bra!

Har inte haft fram kameran på hela sommaren, men det har Martin haft, så kanske kan sno någon bild av honom sen, och kanske försöka ta någon själv från och med nu! Det väntar fortfarande glada dagar här i sommar, t.ex. så har vi Paf-open pågång snart (beach volley turnering med spelare i världsklass!) och så kommer Charlie hem med sin Richard, som också just har förlovat sig, GRATTIS till er!! (uj va alla förlovar sig nu), har inte träffat henne på flera år känns det som, och så kommer ju Kalmargänget hit snart också =) iaf en del av det! Så än är inte sommaren slut trots att det är augusti!

Nej, nu väntar duschen! Ha det bra=) få inte solsting i det underbara väder här utanför! ;)

Puss och kram!

RSS 2.0