hurra

Va är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är min och mormors födelsedag! Hurra hurra hurra!
haha, nu ska jag ringa mormor så vi kan gratulera varandra!:)
puss och kram!!
//Elin

Bio

Har just kommit hrm från bion. Martin och jag har varit på "Flickan som lekte med elden". Den var nog helt okej, men kunde varit bättre! Den första var mycket bättre än den här, men det är bara vad jag tycker. 
Måste ju berätta, har fått 2 st födelsedagskort:D Ett av mormor och morfar och ett av farmor och faster, så gulligt av dem. Och såå roligt att få lite annan post än räkningar och reklam! Så tack så mycket, det förgyllde min dag!
Har idag firat lite i förväg med sushi, riktigt gott, var ett tag sen jag åt det sist. Så har vi varit ut till Ikano-huset med gratis bussen och tittat lite på digital kameror, har fått pengar till present att köpa kamera för av familjen så nu ska det bli någon ordentlig! Tror att det blir Canon ixus is95, den verkar bra! Men det blir i så fall till att beställa, blir billigare så!:) 
Imorgon kommer ett helt gäng med kompisar hit på lite tårta så Martin och jag ska baka hela dagen;) Annars borde man plugga lite också, det får vi se hur det blir med...
Men nu får det nog va bra för idag tror jag, blir bara mer och mer ointressant...
God natt på er!
puss och kram!
//Elin  

16.10 2009!

Idag fyller min käre far år!! GRATTIS GRATIIS GRATTIS!!
Blir att fira många födelsedagar när jag kommer hem till holmen;)
Hoppas du haft en toppen dag!
Massa födelsedagskramar till dig!!!

minusgrader

Nä, nu ska jag gå och leta fram vinterskorna. Sen är det banne mig dags för sängen. Nu stänger jag av för idag.

puss och kram!

//Elin

pluggdag

Idag har det pluggats, och pluggats och pluggats och bråkats med excel och pluggats...ungefär det..nej, just det, har lagat mormors festgratäng också, och gått ut å gå med Nemo. Och faster har ringt!!
Tur att man har så fina människor att plugga med, annars skulle detta vara olidligt..Har jag sagt att jag inte gillar HEL? hmm...
Nej, nu sova!

Puss och kram!

//Elin

god natt!

Efter pilates, ett lååångt varmt bad och NCIS är jag nu redo att lägga mig och somna sött på spikmattan! Ny människa!
God natt people!

puss och kram!

//Elin

hälsoteorier

Jag gör verkligen allt för att slippa plugga på de här förbaskade hälsoteorierna och etikerna och whatever det nu är som vi ska behöva kunna till tentan, det är inte roligt!! Det är inte sant vad jag längtar till nästa fredag då HEL-kursen är över... Men idag har jag hittills varit rätt duktig iaf, har nog fått ihop åtminstone 2 timmar plugg, ska försöka anstränga mig liite till och kanske få ihop 2 timmar till innan det står tv på schemat ikväll, dog whisperer kl.20;) så nu ska jag diska (som sagt jag gör ALLT för att slippa plugga just nu)och sen tror jag det är dags för Nemos tredje promenad idag;) haha...nä, nu måste jag bege mig till diskberget.

puss och kram!

//Elin

PS. Jag har lyckats fixa min "N" tangent som varit lös/borta i snart 1 vecka, yey, jag kan skriva normalt igen!!DS.

sliten dag

Idag har jag varit lite småsliten sådär..men jag har bara mig själv att skylla och det är nog t.o.m. värt det. Det var jätteskoj igår. Dagen har mest spenderats i soffan och tyvärr var gårdagen inte heller särskillt produktiv, så jag ligger liiite efter i pluggandet. Därför ska jag nu ta ett mindre pluggmaraton (har egentligen redan börjat, tar en liten paus nu.) eftersom sängen inte känns jättelockande efter en dag som denna då man småsovit hela tiden. Lär inte somna förrän sent och då kan jag göra något vettigt av tiden istället för att glo ännu mer på dumburken. Faktiskt. Från och med imorgon ska det tas tag i pluggandet ordentligt då vi har tenta nästa onsdag och jag inte har någon lust att plugga nästa helg då jag fyller år och Martin kommer hit! Så att, nu blir det schemalagt plugg då man inte är i skolan, har ett mål på 3 timmar om dagen förutom skolan och på tisdag då vi är lediga ska jag skrapa ihop minst 6...haha, ja lycka till, men sikta mot stjärnorna så kanske man kommer en bit iaf, och jag MÅSTE verkligen bli bättre på att inte plugga i sista minuten! (som jag gör i just denna stund faktiskt...) Nehej, nu ropar böckerna på mig igen! Blä...

god natt! puss och kram

//elin

hemma

nu är jag hemma igen efter en härlig kväll:) SG-folket är bäst! Det säger jag bara! tog typ 2 bilder ikväll, men dom kan ni få imorgon!;) nu blir det sängen!!

god natt på alla:D

puss puss

//Elin

Anton 9 år!

Ett stort stort GRATTIS till min lilla lillebror Anton som blir hela 9 år idag!(usch vad tiden går snabbt, jag kommer fortfarande ihåg då jag fick samtalet om att jag fått en liten liten lillebror till!)

Hoppas du haft en superduper dag med många fina presenter! (får av mig då jag kommer hem i slutet av månaden!)



Haha, har många fler bilder som jag ville ha upp, har hur många som helst men det tog en evighet att ladda upp bilder idag! Men här är alltså födelsedagsbarnet!

nu får det bli läggdags!

Puss och kram!

//Elin

Inlägg nr 100

nu har jag lyckats skrapa ihop till hela 100 st inlägg här i bloggen. Rätt bra jobbat ändå!:)

Idag har det varit en massa föreläsningar, rätt tråkiga sådana, men vad gör man. Annars har det inte hänt så mycket, den vanliga promenaden med Nemo och sen pluggat faktiskt...Känner mig lite duktig. Så nu får det bli lite film och sen ska jag nog styra mina steg mot sängen, behöver en natt god sömn! Imorgon blir det fältstudie hela dagen med basgruppen, ska vara på biblioteket, hur länge beror mest på hur effektiva vi är, ska nämligen bli klart imorgon, punkt slut! Så får man en ledig helg (förutom tentaplugg som man borde börja med på allvar nu..). Så i helgen är mina planer: ? Har nog inga än så länge.



Och här är Nemo med sin present (ny leksak), känner ni igen den familjen?

Det här är alltså Nemos mammut, han hade en likadan när han var liten, som var hans absoluta favorit. Men den gick sönder och mer sönder och ännu mer sönder och blev och lukta fruktansvärt illa, så den slängdes. När jag hittade den här på hööks när jag var och bytte hans reflexväst så kunde jag bara inte låta bli att köpa den åt honom!! Och sen han fick den igår så har han inte lämnat den för en sekund (utom promenader, då har han snällt fått lämna den hemma), den har t.o.m. sovit bredvid honom! Så det var absolut värt det!:) Just nu ligger han i sängen och biter den i rumpan så den piper..hmm..Han är lycklig iaf!

Men hursomhelst, det var sagan om mammuten. Nu -->film! höres!

Puss och kram!

//Elin


produktiv dag?

Idag har varit en bra dag (om man bortser från huvudvärken som envisats med att vistas i mitt huvud de senaste 3 dagarna, inte så farlig, men ändock irriterande). För det första så har jag varit ledig! Vaknade vid 10-tiden, steg upp, gick ut på halvtimmes rask promenad med Nemo. Hemma lagade jag grötfrukost, gott! Hittade mina pilates och yoga dvd:s häromdagen då jag packade upp lite grejer så körde en halv timme pilates sen, det var riktigt skönt! Skulle dock vara mycket lättare med yoga/pilates matta, liggunderlaget vill bara glida omkring (födelsedagspresent-tips;)). Unnade mig en lååång skön dusch, hade ju en massa tid över! (inte det vanligaste här..)
Pluggade lite hälsoteorier och sen skrev jag en lång inhandlingslista. Cathrine kom och hämtade upp mig och sen åkte vi ut till ica maxi där också en massa djuraffärer finns. Så gick och bytte Nemos reflexväst till en mindre och köpte mat och en liten present till honom (kunde inte låta bli, ni får se imorgon!). Sen blev det storhandling, är nu tänkt att jag ska klara mig rätt bra på det jag har i frys/kyl reten av månaden, förutom mjölk och sånt som faktiskt blir gammalt på en månad!haha... Kom hem och gick ut på en långpromenad med Nemo. Han spenderade sedan de närmsta 2 timmarna med sin present och jag värmde risotto. Efter det har det inte hänt mycket!:) Men är nöjd med dagen, inte så mycket viktigt gjort, men varit rätt produktiv idag ändå tycker jag. Och ni har säkert haft underbart roligt så ni läst det;) Nu blir det varm choklad och filt, var nämligen just ute i det småstormiga,regniga, ruskiga äckelvädret på Nemos kvällspromenad:S uj, inte roligt när det är mörkt!

puss och kram!

//Elin

Välkommen in till mig!



så här ser det alltså ut när man kommer innanför dörren till mig!



hallen från köket, toaletten är till vänster på bilden!



badrummet! från badkaret (massa speglar!!) de andra från dörren. Helt okej stort.



köket från hallen sett! Älskar fönstret!



diskbänk med spis och grejer, mer åt höger, med farfars tavlor bredvid kylskåpet!:) och sen bordet och fönstret igen med de fina gardinerna som min snälla mamma sydde!:)



mitt diskställ med dagens disk! Och inte ens hela dagens, grötfrukosten var bortdiskad redan innan frukost *stolt*. Mamma eller pappa, ni kan ju visa bilden till farmor som bevis på att jag lagar mat;) hon verkar vara lite orolig för att jag inte gör det...:P



Vardagsrummet/sovrummet sett från köket!:) lite dålig kvalitet på några av bilderna menmen...



hyllor, säng, soffa:)



mina stora fönster i vardagsrummet, fotat från sängen och sen från soffan mot köket!



Nemo på sin favoritplats i vardagsrumsfönstret bredvid soffan! och hans lilla hörna i köket.



Min familj bor i köksfönstret tillsammans med teet och blommorna:)



Och så till slut min kvällsläsning!:) "Anatomi med rörelselära och styrketräning! Wei! faktiskt rätt intressant, me like!

Så, då har ni fått se lite hur det ser ut hos mig!:) haha, in i minsta detalj med typ hundra bilder, hoppas ni inte blev uttråkade!;)

Nu blir det sängen! God natt!

Puss och kram!

//Elin






tagit bilder

Nu har jag tagit lite bilder här hemma hos mig, så så fort jag har lyckats ladda upp alla så ska ni få en liten rundtur här!

Idag har det inte hänt jättemycket. Lyckades stiga upp kl.10.00 trots att jag började kl.13.30! Framsteg. Det är dumt det där att fast man har skaffat hund så kommer man inte upp i tid på morgonen, så går det när hunden är lika morgontrött som jag är, fast det ska man nog inte klaga på!
Sen vart det skola en par timmar och sen iväg för att prova och beställa SG-kläder, blev en huv-tröja, ett träningslinne och trosor:) lite skoj faktiskt. Efter det iväg till biblioteket (HUB) och lämna lite böcker. När jag kom hem var klockan nästan 18, så då blev det lång promenad med Nemo, 1,5 timme, skönt! Efter det var man rätt hungrig, så jag satte igång med min risotto. Vart inte så illa för att vara första gången faktiskt, blev riktigt gott, så nu har jag bestämt mig för att bli risotto-proffs! Det är billigt och bra då man kan slänga i egentligen vad man råkar ha i kylskåpet/frysen! Great!

Nu blir det lite varm choklad och kvällsläsning i form av anatomi (helt frivilligt ska påpekas)!

Puss och kram!

//Elin

så var ännu en vecka slut

helt otroligt vad fort veckorna går! Idag är det alltså söndag igen och vad har jag gjort hittills idag? nja, ingenting egentligen...Va ut på en lite längre promenad med Nemo. Det är ungefär allt.. Hade tänkt laga risotto till middag idag, men kom på att jag har mat kvar som är i desperat behov av att äta upp innan det blir gammalt, så det får bli risotto imorgon istället, inte kan man låta mat förgås! Men nu måste jag faktiskt sparka igång den här dagen i en par timmar iaf. Tror jag ska ta tag i badrummet, det har inte fått mycket kärlek den senaste tiden...:S så det är väl på tiden! Sen ska jag nog gå ner i förrådet och se om jag hittar något att sätta i min andra hylla som endast innehåller 3 böcker nu, så kan vi ju inte ha det. Tror jag har ett gäng dvd-filmer och möjligtvis en hög med olästa böcker som bara väntar på att få bli uppackade! Så nu till jobbet..;) Ha en bra söndag allihop!

puss och kram!

//Elin

toppenkväll

Kom just hem från Ellen, har haft vin- och spelkväll ikväll, med lite tacos också, är aldrig fel! En kväll med underbara tjejer och roliga spel kan väl inte bli annat än lyckad. Men nu borde jag verkligen gå och lägga mig! Har haft hur roligt som helst ikväll, men till slut blir man ju trött!

puss och kram!

//Elin

Oktober

Idag är det oktober! Wei! Har varit en rolig dag idag, vi har fått vara ute runt om på sjukhuset och träffat sjukgymnaster och se lite hur de jobbar,ställa frågor och sånt! Jag var tillsammans med Cathrine,Sara, Marcus och Tony på lungkliniken. Ett ställe där man nästan inte tänkt på att det finns sjukgymnaster ens! Men det var riktigt intressant att se och att få prata med någon som jobbar med det! Så nu har man fått en liten motivationsboost att klara HEL-kursen så man får den ur världen och bara få börja med sjukgymnastiken PÅ RIKIGT!! Så nu sitter jag här med lite etikuppgifter och annat skoj:S Skulle göra det tidigare idag, direkt då jag kom hem från skolan, men har haft en molande huvudvärk ända sen dess, och det är inget vidare, så har försökt vila för att bli av med den, men den vill bara inte försvinna...morr.. Men nu måste jag verkligen göra den så jag får gå och sova sen, den är säkert borta imorgonbitti.
Lyssnade mig igenom idol också (blir bara värre för huvudet om man ser på TV..) och favoriterna ikväll var helt klart Karolina och Tove, så heja heja!:) Inte för att det spelar så stor roll egentligen, men det lär bli idol imorgonkväll också, eftersom jag inte har något liv:S Blir att ta det lugnt imorgon, sen på lördagkväll blir det spel- och vinkväll hos Ellen!! Ska bli skoj!

Men nej, nu får jag dra mig i örat och få den här etikuppgiften ur världen så jag får gå och sova sen!

puss och kram!

//Elin

RSS 2.0