Trött!

Nej nu är jag trött. Tycker ändå jag varit rätt duktig idag! :)

Har packat 6 lådor med köksgrejer och lakan, betalat räkningar, diskat, städat lite och gjort ett gott försök till att få lite saker sålda! (någon som behöver soffor? Mikrovågsugn? Matbord och stolar? En lådhurts kanske? Hylla? Inte?)
Det var bara det där pluggandet som blev lite osidosatt, börjar dock först kl.13 imorgon, så har förmiddagen på mig att plugga lite då!

Och inte vann SVerige och inte vann Danmark, men fy tusan vad båda lag kämpade, ingen var långt ifrån!



Nemo är också trött!

Nu blir det sängen, god natt!!

Puss och kram!


Handbollssöndag!

Idag går de sista matcherna för Handbolls VM i Sverige av stapeln.
Givetvis sitter jag framför TV:n :)

Förövrigt är detta tänkt att bli en effektiv söndag med diskning, tvättning, packning och en del plugg. Det har iaf börjat någorlunda bra med att nästan allt är diskat (diskstället blev fullt innan allt var diskat :(), Nemo och jag har varit ut på promenad samt haft ut och sorterat alla sopor och jag har burit upp 6 st flyttlådor som nu ska fyllas!

Ja just det, flyttlådor, har ju inte berättat att jag ska flytta, inte rakt ut iaf. Jag och Markus ska iaf flytta ihop, ska bli väldigt skönt, inget mer rännande fram och tillbaka mellan 2 lägenheter! Flytten går av stapeln på lördag, den här veckan ska nämligen lägenheten fixas till med lite målning och tapetsering och så. Blir nog bra!

Och på tal om flytten så har vi redan köpt en soffa, fyndade i IKEAs fyndhörna. Det blidde en bäddsoffa med divan, ni kan ju få se den ;)



Inte världens bästa bild, men så här ser den ut :) Så nu är vi redo att flytta, men först ska det packas!

NU däremot börjar snart handbollen! Dags att sätta på TV:n. Kom igen nu Sverige!

Puss och kram!

Nollympiad

Imorse åkte Markus iväg till Malmö där han ska se på Handbollsfinal plus bronsmatchen i VM imorgon. Tyvärr så kom ju inte Sverige hela vägen till final (det var dock inte jättelångt ifrån) men han får ju ändå se dem spela i bronsfinalen då ju :)

Själv har jag varit och fått se SG-nollan segra än en gång i den mycket viktiga Nollympiaden, duktig nollan :)


Jag och Evelina på vår Nollympiad-som vi också såklart vann ;)


Ninjan var med nu som då (fast de frös nog lite mer idag stackrarna).

Så det var riktigt roligt. Nemo fick såklart också med idag och sprang runt!

När vi kom hem därifrån (Felicia och jag) så var våra tår stelfrusna, vi bestämde oss för att te skulle smaka bra och kom sen på att scones skulle vara gott till. Vi har alltså myst riktigt ordentligt!

Ikväll var det egentligen tänkt att jag skulle åkt iväg till underbara Vallabaren, men efter den kalla Nollympiaden så har jag börjat känna mig lite hängig och ana en förkylning. Den kan jag ju bara inte låta bryta ut så det blir till att vara hemma och kurera sig lite ikväll! Som tur är så kommer Felicia över och håller mig sällskap.
Vi ska se på film och beställa Thaimat :D Så det blir nog bra ändå!

Nej, nu en kurerande powernap, en klar friskfaktor!

Puss och kram!


Köksfint

Så här fint har vi i vårt kök just nu;



Tulpaner! :)

Tänk va glad man kan bli av blommor! :)

Puss och kram

Mina pojkar

Såhär hittade jag mina killar imorse;


Mina favoritkillar, jag älskar er!

Nemo snodde min plats när jag steg upp, han tyckte att det såg bra mycket skönare och mysigare ut än fotändan där han vanligtvis håller till :) Sötnosar!

Puss och kram!

Enjo

Ja, alltså, enjos städprodukter är, för er som inte vet, städprodukter som man kan använda helt utan kemikalier och det ändå blir rent.

Var en riktigt trevlig kväll och tror folk blev lite förvånade över att det faktiskt funkar ;)
Så här kan produkterna se ut;



Det blev faktiskt otroligt rent. I egenskap av värdinna hade jag den lilla fördelen att få rabatt, så det bidde en mopp :) blir bra med tanke på att varken Markus eller jag har någon.

nej, nu ska jag göra mig iordning för att åka till Pub örat, man måste ju fira att man skrivit tentan (och det faktiskt kändes bra!) med en stor hamburgare och en cider till det :)

Puss och kram

Städparty

Så, nu är städpartyt klart :) Var riktigt trevligt och det blev liiite inköp :P

jaja, kan kanske berätta mer om det imorgon... för nu ska jag läsa igenom lite inför imorgon, har ju tenta kl.8 :S Nåja, det kan inte bli sämre än uderkänt, så det så! Och då är det bara att göra om och göra rätt, det ordnar sig alltid.

Jaja, nu ska hunden ut. Längtar tills imorgon kl.12 för då är tentan klar som senast! Wish me luck ;)

Puss och kram!

Min lilla prins!

Måste bara lägga upp en jättefin bild på min lilla gullunge!
Ibland är han bra nog fotogenisk! :)



Han ser så fundersam ut, ungefär "vad gör du med den där konstiga grejen i handen när jag vill att du ska busa med mig". Så har han lagt fram sin favoritleksak så fint framför mig :) Sötnos!

Puss och kram!

Diplomerad massör!

Igår droppade ett efterlängtat brev ner i postlådan. Gick nämligen en massagekurs till diplomerad massör i höstas. Efter det så var det praktik samt en hemtenta att göra och nu har allt blivit godkänt! Jag är kan alltså numer titulera mig som diplomerad massör i svensk klassisk massage! :) wohoo! *klappar mig själv på axeln*


finfint diplom fick man

Så, nu ska jag försöka sälja lite saker samt plugga det sista inför tentan som är på torsdag (blir städparty imorgon nämligen, mer om det då..).

Snart ska jag och Markus iväg och titta på tapeter!

puss och kram!

En välbehövlig paus

Jag tog en välförtjänt (?) samt välbehövlig paus i pluggandet och såg på handboll :) Idag spelade Sverige mot Kroatien. I början sa en av de som sitter och pratar för TV4 att han trodde att Sverige hade 30% chans att ta hem matchen då Kroatien tydligen är ruskigt bra. Synd tyckte jag, då blir det nog ingen rolig match MEN herrejessus vad spännande det var! Hela första halvlek gjorde de ungefär vartannat mål och den slutade 14-12 till SVERIGE! Andra halvlek var också väldigt spännande men Sverige lyckades iaf dra ifrån lite, det gjorde ingen trygg... Till slut vann Sverige med 29-25, en välförtjänt seger för tusan va de kämpade. Måste säga att jag är ruggigt imponerad av Johan Sjöstrand (målvakt), det är nästan skrämmande att han nästan inte blev uttagen till VM.

Nej nu kan jag inte sitta här och babbla längre, jag måste tillbaka till inflammationens värld! Woohoo!



Puss och kram!

Söndag

Nu har Nemo och jag kommit in från en långpromenad. Är nämligen tänkt att jag ska plugga idag så då måste man trötta ut skrutten först. Han fick dessutom bada ordentligt när vi kom in så nu ligger han helt utslagen i sin lilla säng, ungefär så här ;



Så nu är det bara för mig att sätta igång. Jag kan bara inte förstå hu fruktansvärt svårt det ska kunna vara att bara komma igång med det, sen brukar det flyta på men det är en hög tröskel att ta sig över först...
Jaja, önska mig lycka till!

Puss och kram

Handbolls VM

Sista veckan har det varit mycket handboll för min del. Lite för mycket eftersom jag borde tentaplugga men vem vill missa handbolls VM live? Måste ju passa på när det är i Linköping.



Nu är (som tur är) det slut på matcher här, därför har det blivit handboll på TV ikväll. Sverige stod mot Serbien. Mycket jämn och spännande match, höll på gå på tok för Sverige i början men då bytte man målvakt till Sjöstrand och genast gick det mycket bättre. Sista 10 minutrarna var Sveriges och man lyckades till slut vinna matchen med 28-24. Turligt nog, annars skulle det vara en upprörd Markus här ikväll ;)

Nej, nu ska vi se Danmark-Polen. Mer plugg får det helt enkelt bli imorgon.

Puss och kram

0 aktivitet

Oj, nu har det inte varit någon aktivitet här på väldigt länge... Verkligen evigheter.
Har nog haft för lite inspiration. Nu händer dock rätt mycket.

Kanske fösröka starta upp detta stället igen?

RSS 2.0