Hultsfred

Nemo och jag var ju hos Martin i Hultsfred! Första gången någonsin som Nemo åkte buss och tåg, men det gick jättebra, han sov mestadels av tiden!

På fredagkvällen hade vi inte så mycket tid, för vi kom till Hultsfred först lite före 9 på kvällen. Men Martin överraskade med ost,kex och trocadero (egentligen vin, men vi bestämde oss för att spara det till lördagen istället!) hur mysigt som helst!

I lördags sov vi ut länge på morgonen, åt god frukost och sen begav vi oss ut i det underbara soliga vädret! Vi gick ner till Hulingen, sjön i Hultsfred, och Nemo blev så lycklig! Han älskar ju vattnet den lilla parveln, så han blev helt vild, han saknar nog vattnet här i Linköping!



Nemo vid Hulingen



Nemo I Hulingen!



Såhär glad var jag över vädret!

Efter 2 timmars promenad längs med Hulingen gick vi hemåt igen, gick via ica och köpte glass, ingredienser till mat och smulpaj och hyrde film;Twilight.

Lagade lasagne till middag och hallon/blåbär smulpaj till efterrätt, mums! Vilken lyxlördag! På kvällen gick vi till en av Martins klasskompisar från Luleå och sen vidaer med honom och hans tjej till en fest som var hos en annan i klassen. Festen var väl sådär, mycket yngre människor där, så var inte så skoj, men Lule-killen Tommy och hans tjej Hanna var jättetrevliga! Blev en rätt tidig kväll med lite mer ost och kex när vi kom hem!

Söndagen blev också sovmorgon, och eftersom vädret var lika härligt då (har sommaren kommit tillbaka??) så blev det Huligen med lite fika igen!
Sen hem och laga burritos och film! Mys! Sen var det nästan dags att åka hem, helgen gick fort!!!Men var jättehärlig!

Här kommer lite bilder från Söndagens promenad!:



Hultsfredcity: en gata, här från mitten,fotat åt båda håll! Och Martin.



Det var riktigt riktigt mycket fåglar i Hulingen, kanske någon mellanlandningplats påväg söderut? Det var extremt på söndagen och väldigt livat med mycket fågelskrik!



Nemo var lika lycklig för vattnet andra dagen också!



Och när man har badat så måste man ju gräva lite i den värsta jordhögen så man blir riktigt mysig, matte är mindre road över hela situationen! (Han fick åka i vattnet en gång till efter det här kan jag säga!)



Bästa pojkarna någonsin!;)Martin och Nemo vid fikat:)

Så sammanfattningsvis en mycket lyckad, lite för kort helg!

Puss och kram!!

//Elin

Kommentarer
Postat av: Mamma

Ni ser ut att ha haft det bra. Vi saknar Nemo förutom då han var lerig!!Kramar från Anton o mamma

2009-09-21 @ 19:00:30
URL: http://elinparkkinen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0