Just det

Just ja, höll på att glömma! I snart ett år tid har min kära barndomsvän Hanna tjatat om att få åka tillbaka till Florida där hennes pojkväns familj har en lägenhet. Nu är det så att imorgon åker dom dit och blir där ca. 2 veckor! Jag lär alltså se en brunbränd Hanna hemma på Åland sen när hon kommer. Ville bara passa på att önska er trevlig resa gumman! Och oj va vi ska prata när du kommer hem! ;)



Sola för mig också nu!

Puss på dig!

//Elin

Kommentarer
Postat av: Hanna

Vad söt du är gumman! Jag lovar att både sola och shoppa för dig! :D Och sen tror jag att vi är i starkt behov av en sån där sjukt bra vinkväll igen när jag kommer hem! ;) Jag älskar förresten den där bilden, den är så somrig och härlig! (även om jag ser lite knepig ut :P)



Pusss! Och bamsekram!

2010-02-18 @ 18:28:18
URL: http://hannahbannanah.blogg.se/
Postat av: Hanna

Men Eliiiin! Nu gjorde du mig ju så där sjukt nyfiken igen!!! Det är nog bara du som faktiskt kan få mig att längta tills vi kommer hem från Florida, och innan vi ens har åkt! Din lilla skit :P



PUSS!

2010-02-18 @ 18:34:03
URL: http://hannahbannanah.blogg.se/
Postat av: Hanna

Nu kommer jag ju definitivt inte kunna sova i natt! Som om det inte räckte med resfeber liksom... Puh vad jobbigt. Men jag älskar dig ändå, så jag ska nog överleva! ;)

Puss!

2010-02-18 @ 18:44:03
URL: http://hannahbannanah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0